CastleMuOnline

The Best MuOnlineServer Ever Seen!!!


    Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Distribuiți
    avatar
    julya_me
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 97
    Data de înscriere : 03/06/2008
    Varsta : 31
    Localizare : undeva in Tg-Jiu

    Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  julya_me la data de Mier Iun 18, 2008 9:07 pm

    dupa ce ai dat wipe la stats si iteme s-a dus si rata de succes la soul! acuma e iar 5 -10 % maxim! dupa ce ca nu prea cade, nici sa ridicam itemele nu putem! fa-o cum era te rog!!
    avatar
    yourdaddy
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 46
    Data de înscriere : 11/06/2008
    Varsta : 25

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  yourdaddy la data de Joi Iun 19, 2008 7:43 am

    mane nush ce sa zik este prea ushor adyk jokul va fi prea ushor si deaia este posibil sa nu bage Very Happy
    avatar
    julya_me
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 97
    Data de înscriere : 03/06/2008
    Varsta : 31
    Localizare : undeva in Tg-Jiu

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  julya_me la data de Joi Iun 19, 2008 7:49 am

    creca tu nu stii la ce ma refer eu!
    avatar
    yourdaddy
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 46
    Data de înscriere : 11/06/2008
    Varsta : 25

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  yourdaddy la data de Joi Iun 19, 2008 11:16 am

    ba am inteles la ce te referi vrei ca rata sa fie mai mare sa cada mai multe souluri
    avatar
    julya_me
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 97
    Data de înscriere : 03/06/2008
    Varsta : 31
    Localizare : undeva in Tg-Jiu

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  julya_me la data de Joi Iun 19, 2008 11:56 am

    lasa-te de meseria asta! ma refeream la altceva! cand bagi soulul in item sa se ridice! ca de la +6 la +7 nu merge de nicio culoare!
    avatar
    cimeghu
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 36
    Data de înscriere : 14/06/2008
    Varsta : 29
    Localizare : Timisoara

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  cimeghu la data de Joi Iun 19, 2008 1:32 pm

    mai daddy julia vrea sa zica ca atunci cand faci un item la +7 succes rateu e 50% de la item, 75% daca are luck si soulu mai iti da 5-10% sansa, adica in total 80-85% sanse sa iti creasca....sau cam asa ceva
    avatar
    julya_me
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 97
    Data de înscriere : 03/06/2008
    Varsta : 31
    Localizare : undeva in Tg-Jiu

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  julya_me la data de Joi Iun 19, 2008 1:34 pm

    ar trebui sa fie 50% dar de fapt e 5-10%
    avatar
    ovidius
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 134
    Data de înscriere : 06/06/2008
    Varsta : 24
    Localizare : Tg-Jiu

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  ovidius la data de Joi Iun 19, 2008 4:30 pm

    lasati-l ma pe daddy ca e paralel cu tot ce este legat de mu
    avatar
    yourdaddy
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 46
    Data de înscriere : 11/06/2008
    Varsta : 25

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  yourdaddy la data de Vin Iun 20, 2008 5:02 pm

    acuma am inteles mam gandit sa cada pe jos sa fie mai mare intelegi?scz de neintelegeri
    avatar
    yourdaddy
    Member CastleMu
    Member CastleMu

    Mesaje : 46
    Data de înscriere : 11/06/2008
    Varsta : 25

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  yourdaddy la data de Vin Iun 20, 2008 5:03 pm

    bha ovidius tias spune eo cateva da primesc ban ce te bagi u nush dak nam inteles ce te freaca pe tn grija nam inteles k eos mai greu de cap ai ceva impotriva?ma rog poate k nam inteles si in primul rand asta nici nu ma intereseaza k am set fo si am +13 si fock am de altii mai ales de tn ovidius



    EDIT: 1Warn Foloseste Edit in loc de dublu post! By Tupac
    avatar
    Uscat
    Admin Forum
    Admin Forum

    Mesaje : 366
    Data de înscriere : 02/06/2008
    Varsta : 32
    Localizare : Oradea

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  Uscat la data de Sam Iun 28, 2008 5:42 am

    iar va certatti.
    closed


    _________________
    Fuck this world and lets get high!!
                 Play4fun

    >>> Tupac Very Happy

    Continut sponsorizat

    Re: Ionut te rog mareste rata de succes la soul!

    Mesaj  Continut sponsorizat


      Acum este: Dum Apr 22, 2018 10:15 am